Aydınlatma Metni

Basın 24/03/2021

​Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş (“Superonline”) tarafından hazırlanmıştır.  Superonline nezdinde yapmış olduğunuz kredili cihaz satın alma talebiniz kapsamında bayilerimiz aracılığıyla veya çağrı merkezi görüşmeleri esnasında tamamen otomatik ya da kısmen otomatik yöntemlerle elde edilen kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”)’un 5. maddesine uygun olarak:

  • Bir sözleşmenin kurulması ve ifasıyla doğrudan ilgili olması sebebiyle; kredili cihaz satın alma talebinizin değerlendirilmesi ve Turkcell Finansman A.Ş(Financell) tarafından kredi limit bilginizin belirlenmesi amaçlarıyla TC Kimlik Numaranız, Superonline nezdindeki fatura bedeli, miktarı ve ödeme süresi bilgilerinden oluşan ödeme performansı bilgileriniz, Superonline nezdinde devam eden cihazlı kampanyanız var ise kalan taksit tutarı ve sayısı bilgileri,
  • Talebinize ilişkin bilgilendirme ve onay amaçlı SMS’lerin tarafınıza gönderilmesi amacıyla GSM numarası bilginiz işlenmektedir.
 
Söz konusu kişisel veriler, başvurunuzun değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması için zorunlu olması sebebiyle Superonline iştiraklerine ve iş ortaklarına, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği taleplerin karşılanması için düzenleyici ve denetleyici kurumlar dahil olmak üzere yetkili kurum veya kuruluşlara aktarılabilecektir.
Kişisel Verilerinize ilişkin detaylı bilgi almak, Kanun’un 11. maddesinde düzenlenen haklarınızı kullanmak ve başvuru yöntemlerini öğrenmek için Superonline Gizlilik Politikasını​ inceleyebilirsiniz.
 

Sayfayı kaydırın