SIKÇA SORULAN SORULAR

  • Bu kampanyadan internet erişim altyapısı 1000 Mbps İnterneti destekleyen bölgelerde ikamet eden müşteriler yararlanabilir. 1000 Mbps İnternet ön başvuru talebinize istinaden görevli ekibimiz tarafından altyapınız kontrol edilerek 7 iş günü içerisinde size hizmetin verilip verilemeyeceği veya ne kadar süre içinde verilebileceği ile ilgili bilgi verilecektir.

  • Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri, www.superonline.net web sayfası, Turkcell Superonline Bayi, Müşteri Hizmetleri (0 850 222 0 222) ve Turkcell İletişim Merkezi kanallarından yapılacak başvurularla kampanyaya katılınabilir. 1000 Mbps İnternet ön başvuru talebinize istinaden görevli ekibimiz tarafından altyapınız kontrol edilerek 7 iş günü içerisinde size hizmetin verilip verilemeyeceği veya ne kadar süre içinde verilebileceği ile ilgili bilgi verilecektir.

  • 1000 Mbps internete altyapı destekleme durumuna göre yeni müşteri olmanız durumunda 12 ay taahhütle 3 ay boyunca 499 TL sonrasında da 999 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. İlk 3 ay indirim yeni müşteriler için geçerlidir, kampanyadan tekrar faydanılması durumunda yararlanılamaz. Kampanya kapsamında modem, aktivasyon ve kurulum 12 aylık taahhüt ile birlikte ücretsizdir.

  • Kampanya 01 Mayıs 2011 - 04 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır..

  • 1000 Mbps İnternet kampanya taahhüdü 12 aydır. Kampanyanın taahhütsüz seçeneği bulunmamaktadır.

  • "1000 Mbps İnternet" kampanyasında, aktivasyon ücreti taahhüt kapsamında tamamen indirimlidir. İlgili taahhütnamede belirtilen ücret kampanya iptal bedeli hesabına dahildir.

  • "1000 Mbps İnternet" kampanyasında kurulum bedeli alınmamaktadır. Abonelik, taahhüt süresinden önce iptal edildiğinde tüm vergiler dahil 600 TL'lik kurulum bedeli kampanya iptal bedeli olarak fatura edilmektedir.

  • Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 8 TL (WiFi 5 veya indirimli WiFi 6) modem kullanım ücreti alınmaktadır. İlgili ücret kampanya fiyatları bölümünde gösterilen tablodaki kampanya fiyatına dahildir. WiFi 6 için taahhüt boyunca 14 TL olan modem kullanım ücreti tarifesi, indirimli olarak aylık 8 TL’den sunulmaktadır. İndirimler kampanya iptal bedeline dahildir. Modem Turkcell Superonline mülkiyetindedir ve abonelik sonunda modem geri teslim edilmelidir. Aksi durumda taahhütname de veya hizmet formunda belirtilen süreç uygulanır.

  • "1000 Mbps İnternet" kampanya süresi boyunca paket değişikliği yapılamaz. Bu kampanya içerisinde sadece 1000 Mbps hızından hizmet alabilirsiniz.

  • Kampanya süresi boyunca diğer kampanyalara kampanya geçişi yapılamaz.

  • 1000 Mbps internetin AKK sınırsızdır. Ay içerisinde dilediğiniz kadar download ve upload yapabilirsiniz.

  • "1000 Mbps İnternet" kampanyasında ses hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

  • Evet karşılanacaktır. Kampanya kapsamında yararlanmakta olduğum internet erişim hizmetimin Turkcell Superonline’a taşınmasını takiben en geç 90 (doksan) gün içerisinde tarafıma önceki internet servis sağlayıcı tarafından kampanya iptal bedeli yansıtılması halinde, bu bedelin bir kısmının işbu madde koşullarında tarafıma sağlanacağını, bu kapsamda öncelikle söz konusu bedele ilişkin faturayı Turkcell Superonline’a derhal iletmem gerektiğini, bu halde tüm vergiler dahil 500 TL'ye kadar olan bedelin, iptal bedeline ilişkin faturanın iletilmesini takip eden ay çıkacak ilk Turkcell Superonline faturası veya ilk fatura tutarının iptal bedelini karşılamaması durumunda takip eden aylara ilişkin Turkcell Superonline faturaları üzerinden tarafıma “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında ve dip toplam üzerinden indirim şeklinde sağlanacaktır. Diğer internet servis sağlayıcı iptal indirimi sadece internet erişim bedelinden düşülmektedir. Modem kullanım ücreti...vb diğer ürün/servis bedelleri ayrıca faturalanmaya devam etmektedir.​

  • 1000 Mbps internet kampanyasında Aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Taahhüt süresi dolmadan abonelik iptal edilirse aktivasyon bedeli tüm vergiler dahil 96 TL cayma bedeli olarak yansıtılır.

  • 1000 Mbps İnternetin upload hızı 20 Mbps dir.

  • Hayır. Turkcell Superonline'ın size sağladığı modemi kullanmanız gerekmektedir

  • 1000 Mbps internetin sadece limitsiz paketi bulunmaktadır.

  • Oturduğunuz sitede altyapınızın 1000 Mbps interneti destekleyip desteklemediği tarafımızca kontrol edilmesi gerekmektedir. 1000 Mbps ön başvuru talebinize istinaden görevli ekibimiz tarafından altyapınız kontrol edilerek 7 iş günü içerisinde size hizmetin verilip verilemeyeceği veya ne kadar süre içinde verilebileceği ile ilgili bilgi verilecektir.

  • Oturduğunuz sitede altyapınızın 1000 Mbps interneti destekleyip desteklemediği tarafımızca kontrol edilmesi gerekmektedir. 1000 Mbps ön başvuru talebinize istinaden görevli ekibimiz tarafından altyapınız kontrol edilerek 7 iş günü içerisinde size hizmetin verilip verilemeyeceği veya ne kadar süre içinde verilebileceği ile ilgili bilgi verilecektir.

  • Başvuru talebinizin tarafımıza ulaşmasından itibaren altyapınız 1000 Mbps interneti destekliyorsa en geç 7 iş günü içerisinde 1000 Mbps internetinizin kurulumu gerçekleştirilecektir.

  • 1000 Mbps İnternet kampanyasından sadece bireysel aboneler yararlanabilmektedir. KOBİ ler 1000 Mbps İnternet kampanyasından yararlanamamaktadır.

  • İnternet erişiminin sağlandığı altyapı 1000 Mbps İnterneti destekliyorsa ve mevcut kampanyanızda kampanya değişikliği için özel kısıt yoksa yeni 12 ay taahhüt vererek 1000 Mbps İnternet kampanyasına geçebilirsiniz.

  • 1000 Mbps internet aylık taahhütsüz tarife fiyatı tüm vergiler dahil 5000 TL'dir.

  • Taahhüt süreniz bitmeden aboneliğinizi iptal etmek isterseniz kurulum için tüm vergiler dahil 600 TL, aktivasyon için tüm vergiler dahil 96 TL, internet bedeli üzerinden sağlanan indirimler, varsa WiFi 6 modem kullanım ücreti indirimleri, varsa “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında tarafıma yansıtılmış olan indirimin aykırılığın gerçekleştiği tarih itibarıyla tahakkuk eden toplam tutarı ve kampanya boyunca sağlanan tüm indirimlerin toplamı ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel son faturanıza cayma bedeli olarak yansıtılacaktır.

  • 1000 Mbps internet için kurulan modeminiz wireless bağlantıyı desteklemektedir.

  • Size sağlanan modem 300Mbps bağlantı hızını destekler. Kullandığınız kablosuz cihaz (laptop, akıllı telefon, tablet PC vs.) 300 Mbps 802.11n desteğine sahip ise bu indirme hızını görebilirsiniz. Modemin bilgisayarınıza olan mesafesi, duvar ve benzeri fiziksel engeller, civarda bulunan diğer kablosuz cihazlar ve bilgisayarınızın kablosuz desteği bağlantı hızını etkileyecek diğer etkenlerdir. Maksimum performans alabilmek için modemi bilgisayarınıza 1000 Mbps hızı destekleyen bir Ethernet kablosu ile bağlamanız gerekmektedir.

  • 1000 Mbps İnternet hızınızla 700 MB lık VCD kalitesinde bir filmi 5,6 saniyede indirebilirsiniz.* *Hesaplamalar lokal sunucular üzerinde teorik olarak ulaşılabilecek maksimum hız varsayımlarına göre yapılmıştır.

  • Sunucu sistemde bulunan bir bilgi (ornegin indirilecek bir dosyanin parcasi) , agda tasinacak IP paketi halinde getirilirken, gidecegi yerin adres bilgisini iceren basliklar (header) eklenir. Bant genişliğinin yaklaşık olarak %10'u bu adres bilgisi (header) için harcanmaktadir. Bu protokoller dışında, dosya indirilen sunucunun Internet baglanti hizi, sistem bileşenleri vb. gibi faktorler de dosya indirma hizini azaltacak faktorlerdir.

  • Kurulum ekibimiz tarafından kullanımınıza tahsis edilecek modem ile 1000 Mbps İnternetten yararlanabilirsiniz. 1000 Mbps İnternetten en yüksek performans alabilmek için bilgisayarınız gerekli konfigürasyonu desteklemelidir. Bilgisayarınızın konfigürasyonunun 1000 Mbps hızını destekleyip desteklemediğini öğrenmek için bilgisayarın üreticisi/sağlayıcısı ya da tenik servisiniz ile görüşmelisiniz.

  • 1000 Mbps İnternetle yüksek bant genişliği isteyen bir çok işlemi aynı anda çok kullanıcıyla gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin birden fazla kullanıcı ile yüksek hızlarda dosya indirme, online oyun oynama, upload, HD video stream etme gibi işlemleri aynı anda sorunsuz yapabilirsiniz.

  • 1000 Mbps İnternet, yüksek hızda bağlantı isteyen; interneti yüksek bant genişlikleri isteyen birçok işlemi aynı anda yoğun bir şekilde kullanan tüketiciler için uygun bir hizmettir.

Sayfayı kaydırın
Yükleniyor